ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ευγενία (Τζένη) Ανδρουκάκη
ΤΙΤΛΟΣ: Career & Business Coach
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ: ACC, ICF
E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
SITE: www.androukaki.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ+30 6988822760

 

androukaki

Η Ευγενία (Τζένη) Ανδρουκάκη είναι Career & Business Coach με τη διαπίστευση Associate Certified Coach (ACC – ICF). Επίσης λειτουργεί ως HR Consultant (SHRM- SCP) με εστίαση στη ανάπτυξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.

Απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA με διεθνή προσανατολισμό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Εργαζόμενη σε μεγάλο χρηματοπιστωτικό οργανισμό, στους τομείς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και οργανωσιακής υγείας του Ανθρώπινου Δυναμικού, απέκτησε εξειδίκευση στην ανάπτυξη επαγγελματικών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων, οργάνωσε εθελοντικές δράσεις και συνεισέφερε στην ανάπτυξη και την ισορροπία των ανθρώπων. Ξεκινώντας την καριέρα της ως βιολόγος στον περιβαλλοντικό χώρο, εκπόνησε ερευνητικό έργο, εργάστηκε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, διαχειρίστηκε θεσμικές μεταρρυθμίσεις και δημιούργησε δίκτυα ευαισθητοποίησης και συνεισφοράς με τοπικές κοινωνίες και δημόσιες αρχές.

Ως coach, στοχεύει την ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να προχωρήσουν στην εκπλήρωση του οράματός τους, σύμφωνα με τις αξίες τους και σε ισορροπία με το περιβάλλον τους.

Παρέχει υπηρεσίες coaching στον τομέα της επαγγελματικής ανάπτυξης, σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο.

Συνεργάζεται με ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία