ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΒΟΜΠΙΡΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΙΤΛΟΣ: Talent, Leadership & Development Expert, Trainer, Executive & Team Coach

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ: -

E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WEBSITE: https://www.linkedin.com/in/ioanna-t-vompiri/

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6932080396

photo Ioanna VompiriΗ Ιωάννα Βομπίρη είναι επαγγελματίας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας αποκομίσει άνω των 12 ετών εργασιακή εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εξειδίκευσή της ορίζεται στο coaching στελεχών και ομάδων, στο σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, κέντρων αξιολόγησης και ανάπτυξης, στην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης απόδοσης, στο σχεδιασμό ερευνών ικανοποίησης εργαζομένων και σε έργα προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού.

Εργάζεται ως Group HR Talent Acquisition & Development Expert σε πολυεθνικό Όμιλο. Στο παρελθόν έχει απασχοληθεί στον συμβουλευτικό - ελεγκτικό κλάδο αναλαμβάνοντας έργα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, στον βιομηχανικό κλάδο κατασκευαστικών υλικών και στο λιανεμπόριο ως Υπεύθυνη εκπαίδευσης και ανάπτυξης στελεχών, καθώς και με τη διοίκηση ομάδων, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα του λιανεμπορίου.

Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τα πιστοποιημένα από τον ICF προγράμματα Diploma in Team and Leadership Coaching και Mentor Coaching. Διαθέτει πτυχία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Οικονομική Επιστήμη, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στην Διεθνή Διοικητική των Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε θέματα Μάρκετινγκ, Στρατηγικής, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τέλος, είναι μέλος του International Coaching Federation Global & Greece Chapter και πιστοποιημένη από τον ΟΑΕΔ για την πραγματοποίηση εκπαιδεύσεων.

Μέσα από το coaching επιθυμεί να διευκολύνει το ταξίδι της μάθησης και να δημιουργήσει ένα αναπτυξιακό περιβάλλον για τον coachee, μέσα από το οποίο θα αναδείξει τα ταλέντα του, θα βελτιώσει την επαγγελματική του απόδοση και θα εκπληρώσει τους στόχους του.

 

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία