ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

 

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΓΚΟΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Οικονομολόγος MSc in Finance-Business & 

Life Coach, Trainer

ACC

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.activecoaching.gr

6948000380, 23010 536107 

Gkori

Η Καλλιόπη Γκόρη είναι Οικονομολόγος,MSc in Finance, Associate Certified Coach (ACC – ICF), Business & Life Coach,  Trainer in soft skills.

Ιδρύτρια της εταιρίας Active Coaching με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες coaching και εκπαίδευση στο coaching και στα soft skills, σε ιδιώτες, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες.

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, με πάνω από 12.000 ώρες εκπαίδευσης και 15 έτη επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία σε εταιρίες και οργανισμούς. Είναι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Συνεργάτης της Positivity.gr και της  της eCoachPro.nl

Επίσης, υποστηρίζει (ατομικό coaching) οικογενειακές επιχειρήσεις για επιτυχημένη διαδοχή της ηγεσίας. Ομάδες εργασίας (team coaching) και group στελεχών (group coaching) σε θέματα παρακίνησης, επικοινωνίας και υλοποίησης ετήσιων στόχων.

Ως Διοικητικό Στέλεχος και εκπαιδεύτρια, αφουγκράστηκε την ανάγκη για εξατομικευμένη προσέγγιση του όρου επαγγελματική επιτυχία και διαπροσωπική ισορροπία στην ζωή.

Είναι μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter).

 

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία