ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

AΓΓΕΛΟΣ ΔΕΡΛΩΠΑΣ

EXECUTIVE, ΤΕΑΜ & LEADERSHIP COACH, POSITIVITY COACHING CEO

PCC

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.positivity.gr

2106515376

ΚΟΡΑΗ 12, 153 41 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Άγγελος Δερλώπας είναι βραβευμένος & διαπιστευμένος επαγγελματίας coach, με πάνω από 2,000 ώρες εμπειρία στο coaching και πάνω από 3,000 ώρες διδασκαλίας στο coaching. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Ψυχολογία. Έχει εκπαιδευτεί στο coaching σε Αγγλία και ΗΠΑ, έχει μελετήσει δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους του coaching: D.Clutterbuck, F.Flores, Ο.Laske, L.Wildflower, A.Hodge, P.Sandahl και άλλους. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ICF Greece και μέλος του Δ.Σ. επί 5ετία και από το 2018 λειτουργεί σαν εμπειρογνώμονας στο ICF Global Job Analysis Task Force, σαν ICF Chapter Leader Mentor και σαν Award Judge Panel member.

O Άγγελος Δερλώπας είναι διαπιστευμένος επαγγελματίας Coach (ICF PCC) και ειδικός στον αναπτυξιακό διάλογο, εκπαιδευμένος εκπαιδευτής για coaches και μέντορες (CMI), πιστοποιημένος Mentor Coach (inviteChange), εκπαιδευμένος επόπτης για team coaches (AHA-CSA), πιστοποιημένος facilitator για διαγνωστικά εργαλεία στο Team Coaching (TCI), πιστοποιημένος eCoachPro, πιστοποιημένος ICF PCC Credentialing Assessor.

Έχει εκπαιδεύσει στο coaching πάνω από 1,000 άτομα στον ιδιωτικό, στο δημόσιο και στο τρίτο τομέα. To 2016 ηγήθηκε ομάδας επαγγελματιών που σχεδίασαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο coaching το οποίο αναπτύχθηκε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) εισάγοντας έτσι, για πρώτη φορά, το coaching στο Δημόσιο τομέα. Έχει επανειλημμένα ηγηθεί ομάδας αποφοίτων της Positivity που εφάρμοσαν δομημένες και μετρήσιμες παρεμβάσεις σε οργανώσεις (ΑΜΚΕ και ΜΚΟ) του τρίτου τομέα.

Έχοντας διανύσει 30ετή πορεία στις επιχειρήσεις, σήμερα, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Ψυχολογία, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχοντας ιδρύσει την Positivity Coaching, μέσω της οποίας απολαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους του χώρου παγκοσμίως, και προσφέρει ICF πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, προγράμματα mentoring και ατομικές συνεδρίες απαράμιλλης ποιότητας.

Έχει σχεδιάσει και συγγράψει δύο πιστοποιημένα (ΙCF ACSTH) προγράμματα εκπαίδευσης στο coaching εκ των οποίων το ένα είναι το πρώτο και μόνο ελληνικό πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Team Coaching καθώς και ένα μεγάλο αριθμό από προγράμματα με την πιστοποίηση CCE. Έχει επανειλημμένως παρουσιάσει και συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής και Βόρειας Αμερικής ενώ έχει δημοσιεύσει σε διεθνή έντυπα του χώρου όπως το Coaching At Work που εκδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2019 επιμελείται τον πρώτο συλλογικό τόμο Coaching handbook που εκδίδεται στα ελληνικά.

Είναι Adjunct Coach του Ashridge University από το 2018. Μεταξύ των πελατών του βρίσκονται C-suite και first line managers πολυεθνικών και πολυεθνικών startups σε τομείς όπως Pharma, IT αλλά και στελέχη παραγωγής καθώς και στελέχη διεθνών οργανισμών όπως ο ΟΗΕ.

Μέλος των: International Coach Federation (ICF), European Mentoring & Coaching Council (EMCC), Coaching & Mentoring International (CMI), British Psychological Society (BPS).

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία