Νέα πλατφόρμα αίτησης για Διαπίστευση.

Στις 16 Μαΐου του 2019, ο ICF έχει προγραμματίσει την εκκίνηση μιας νέας πλατφόρμας εφαρμογών που έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει ευκολότερη για τους coaches τη διαδικασία απόκτησης και ανανέωσης των Διαπιστεύσεων του ICF.

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε ένα καλύτερο σύστημα Διαπιστεύσεων για τους επαγγελματίες coaches. Το κάνουμε μέσω υψηλών προδιαγραφών για δεοντολογική και επαγγελματική πρακτική που δικαιολογούν τις αυστηρές απαιτήσεις για κάθε επίπεδο διαπιστεύσεων που προσφέρουμε.

Μια ισχυρή διαδικασία διαπιστεύσεων, ωστόσο, δεν πρέπει να σημαίνει μια περίπλοκη διαδικασία εφαρμογής.

Με την πάροδο των ετών, ζητούσαμε ανατροφοδότηση από τους υποψηφίους για διαπιστεύσεις και παίρνουμε στα σοβαρά τα σχόλιά τους. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε σχεδιάσει το νέο λογισμικό, για να κάνει τη διαδικασία απόκτησης διαπίστευσης σαφέστερη, απλούστερη και ευκολότερη στην πλοήγηση. Με τη νέα πλατφόρμα, οι υποψήφιοι θα είναι σε θέση να:

  • Έχουν πρόσβαση στην απόκτηση ή ανανέωση διαπιστεύσεων μέσω του προφίλ τους στο coachfederation.org. Οι αιτούντες που δεν είναι επί του παρόντος μέλη του ICF ή δεν έχουν προφίλ μέλους, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα online προφίλ ως μέρος της διαδικασίας διαπίστευσης.
  • Ολοκληρώσουν τις αιτήσεις σταδιακά, αντί για όλες ταυτόχρονα.
  • Παρακολουθούν το στάδιο ελέγχου της αίτησης σε πραγματικό χρόνο.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της νέας πλατφόρμας είναι ότι οι κάτοχοι διαπιστεύσεων του ICF μπορούν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε στιγμή την καταγραφή των CCEs που είναι απαραίτητα για την ανανέωση των διαπιστεύσεων, αντί να τα υποβάλουν όλα μαζί μία φορά κάθε τρία χρόνια.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε παραδείγματα των νέων εφαρμογών.

https://coachfederation.org/sample-credentialing-applications

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη νέα πλατφόρμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα credentialing Services του ICF στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ο ICF εγκαινιάζει το 2019 τη διαδικασία ανανέωσης Διαπιστεύσεων.

Εάν η διαπίστευσή σας του ICF λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, μπορείτε τώρα να κάνετε αίτηση για να την ανανεώσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, τσεκάροντας τις προϋποθέσεις για το επίπεδο διαπίστευσής σας και ακολουθώντας τις οδηγίες κάτω από την επικεφαλίδα με την ένδειξη " Renewing Your Credential—December 31, 2019 Expiration Date."

https://coachfederation.org/icf-credential/renew-credential

Δείγμα Αίτησης: https://coachfederation.org/app/uploads/2019/03/SAMPLE_2019CredentialRenewal.pdf  

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία