ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:Τζιλ Δούκα
ΤΙΤΛΟΣ: Business & Leadership Coach
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ: MCC
E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
SITE: www.globalacademyofcoaching.com / www.jillansnikolas.com
ΤΗΛΕΦΩΝΟ+30 6974487362

 

zil douka

Η Τζιλ ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σπουδάζοντας Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell
και αποκτώντας Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine.

H ανήσυχη φύση της και η αγάπη για τους ανθρώπους, όμως, σύντομα την έφεραν στον πραγματικό της προορισμό, το life coaching.

Κατα τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής διαδρομής συνεργάστηκε με εταιρείες-κολοσσούς, όπως Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς, Kraft και Iberdrola.
Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες ως Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και εκπαιδεύτρια manager, όπου διαχειρίστηκε πάνω από 3.000 ανθρώπους.

Το 2016 δημιούργησε την Global Academy of Coaching. Είναι η μοναδική σχολή coaching με Αγγλόφωνο και Ελληνόφωνο online πρόγραμμα σπουδών, πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό coaching (ICF) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Global Academy of Coaching είναι μια σχολή ανώτερων σπουδών και η Τζιλ χαρίζει σημαντικό μέρος της ενέργειάς της, καθοδηγώντας τους αποφοίτους της ώστε να γίνουν πετυχημένοι coaches και ηγετικές φιγούρες στον τομέα τους, αλλά και να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας παράλληλα το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, τις δεξιότητες και ικανότητές τους.

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία