Εταιρική Συνδρομή

Τώρα, κάθε οργανισμός, φορέας και εταιρεία έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει ηθικά και υλικά τις δράσεις του ICF Greece Chapter, μέσα από την ανάπτυξη του coaching στην Ελλάδα από στελέχη που ενστερνίζονται το όραμά μας και θέλουν να συνεισφέρουν στο έργο μας, χωρίς να είναι μέλη μας.

Ο θεσμός του εταιρικού φίλου / corporate affiliate ανταποκρίνεται σε δύο από τους 5 πυλώνες του οράματος του chapter μας, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τη ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ μεταξύ των μελών της τοπικής κοινωνίας και της αγοράς.

Η συνδρομή του εταιρικού φίλου / corporate affiliate δίνει τη δυνατότητα σε έναν οργανισμό/φορέα/εταιρεία να ορίσει έως τρία συγκεκριμένα στελέχη τα οποία θα απολαμβάνουν τα πλήρη προνόμια του ΦΙΛΟΥ και επιπλέον θα μπορούν να συμμετέχουν στο advisory board του ICF Greece Chapter.

Προϋποθέσεις εγγραφής εταιρικού φίλου /corporate affiliate

Ο οργανισμός/ φορέας /εταιρεία να ενστερνίζεται, να εμπνέεται, και να έχει αντίστοιχη συμπεριφορά σύμφωνα με το όραμα, την αποστολή και τις αξίες του ICF Greece Chapter.
Να έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τον κώδικα της ηθικής δεοντολογίας του ICF.
Να εγκριθεί από την επιτροπή μελών με δικαίωμα αναίρεσης της συμμετοχής του σε περίπτωση αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς.

Ετήσια χορηγία: 300 ευρώ

Η εταιρική συνδρομή δεν παρέχει δικαίωμα χρήσης λογοτύπου καθώς και δικαίωμα ψήφου, μέχρι την πλήρωση των προϋποθέσεων πλήρους μέλους.

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία