ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κανάκη Μάνια

Positive psychology Coach for Business, Leadership & Life, Public Speaker

ACC

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.flowcoaching.gr

(+30) 6944749804

kanakiimag

Η Μάνια Κανάκη MBA, ACC είναι εξειδικευμένη Positive psychology coach και founder της Flowcoaching με μότο Happiness breeds success και  παρέχει υπηρεσίες προσωπικού coaching και public speaking. Έχει πάθος με την σύγχρονη επιστήμη της Θετικής Ψυχολογίας και την εφαρμογή της  στο coaching γιατί πιστεύει ότι αξιοποιώντας τα επιστημονικά της ευρήματα μπορεί καθένας μας να βελτιώσει άμεσα, ουσιαστικά και μόνιμα, τη ζωή, την επιχείρηση, την εργασία και τις σχέσεις του.

Έχει πολυετή εμπειρία ως διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών τραπεζών και ως Διευθύνουσα σύμβουλος επιχείρησης του χρηματοοικονομικού τομέα. Είναι πιστοποιημένη από το το ICF ως ACC και κατέχει Diploma in Positivity Coaching, Certificate από το UC Berkeley στο Science of Happiness, Certificate από το Wholebeing Institute στο Positive psychology coaching, από τη Hogan International στα Personality Assessments και από την Coaches Rising στο Neuroscience for coaches.

Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες με θέματα Θετικής ψυχολογίας και Coaching σε εταιρικά, τραπεζικά events και σε συνέδρια και ευρύτερο κοινό.

Tέλος κατέχει B.A. in Business Administration από το Ο.Π.Α, MBA in Finance από το City University και Diploma in Social Media από το ΑCG.

 

imag23

 

 

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία