ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κοτροκόη Έλενα

HIGH PERFORMANCE STRATEGIST & NLP COACH

ACC

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

6949398951

KOTROKOH ELENA

H Έλενα Κοτροκόη είναι Associate Certified Coach (ACC- ICF),
High Performance Strategist Coach, NLP Practitioner (ABNLP), Trainer & Public Speaker.

Ιδρύτρια της εταιρίας ASSET Coaching Bootcamp, όπου παρέχει coaching υπηρεσίες (συνεδρίες, εκπαιδεύσεις , σεμινάρια) σε μεμονωμένους ιδιώτες και επαγγελματικές ομάδες δίνοντας έμφαση στην υιοθέτηση συγκεκριμένων στρατηγικών για την επίτευξη της αλλαγής τους, την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους και την υλοποίηση των στόχων τους.

Μέλος του Global International Coach Federation και του international Coach Federation Greece Charter Chapter, Events Committee.

Η Έλενα Κοτροκόη είναι ομιλήτρια σε συνέδρια Coaching και εισηγήτρια σε σεμινάρια με πάνω από 500 ώρες, που αφορούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων Επικοινωνίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Ηγεσίας και Αυτοπεποίθησης.

Είναι απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος καθηγήτρια Αγγλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Managing Director Εκπαιδευτικού Οργανισμού, όπου τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύει καθηγητές στην κουλτούρα coaching και την ενσωμάτωσή της στο περιβάλλον τής αίθουσας διδασκαλίας.

Μότο της είναι ότι "η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης , αλλά σχεδιασμού" και βάσει αυτού και του πάθους της εμπνέει, εκπαιδεύει και καθοδηγεί άτομα και ομάδες, που φιλοδοξούν να κάνουν την αριστεία και την υπεροχή τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία