ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Κατερίνα Μπίτζιου

ΤΙΤΛΟΣ: Personal & Executive Coach| Personal development| CRM Campaign Manager|Couple and Family Counseling and Treatment

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ:

E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SITE: www.liveyourlife.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 6973220249

k mpitziou photoΗ Κατερίνα Μπίτζιου είναι επαγγελματίας Personal & Executive Coach, με εξειδίκευση στην Προσωπική Ανάπτυξη. Συνοδοιπόρος στην ανάγκη της προσωπικής και επαγγελματικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής μας.

Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα του Marketing και στον Όμιλο ΟΤΕ, με εξειδίκευση στο CRM στο χώρο των Campaign, αρμόδια υλοποίησης στρατηγικών επικοινωνίας σε όλο τους το φάσμα και τα κανάλια επικοινωνίας, στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.

Όραμα της είναι η παροχή αποτελεσματικής στήριξης στους συνανθρώπους μας, που νιώθουν την ανάγκη αλλαγής και αυτοβελτίωσης, για την πραγμάτωση των προσωπικών τους στόχων.

Ιδρύτρια του blog “Live Your Life”, μέσω του οποίου επικοινωνεί και εστιάζει στην ενημέρωση πάνω σε σύγχρονα θέματα που μας απασχολούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι κάτοχος του “Diploma in Positivity CoachingPersonal & Executive από τον ICF (International Coaching Federation) και έχει πιστοποιηθεί για την εκπαίδευση της στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική και θεραπεία ζεύγους και οικογένειας» του Εθνικού Και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακολουθεί εκπαιδεύσεις (σεμινάρια, συνέδρια, διαλέξεις, κλπ.) αναφορικά με την ανάπτυξη και βελτιστοποίησης της προσωπικής και επαγγελματικής μας πραγματικότητας, καθώς και την θετικότερη προσέγγιση της επικοινωνίας μας και της σχέσης μας με τους άλλους ανθρώπους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter). Υπεύθυνη της Επιτροπής του WebSite στο ICF Greece Charter Chapter για τα έτη 2019 & 2020

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία