ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πάλλα Κωνσταντία

Κοινωνιολόγος-Business & Life Coach, Trainer & Public Speaker

ACC

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.feeltheflow.gr

6937141802

palla

Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Κοινωνιολόγος, Associate Certified Coach (ACC – ICF), Business & Life Coach,  Trainer & Public Speaker.

Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών.

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, με πάνω από 2.500 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Ομιλήτρια (σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες) σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, έχοντας βοηθήσει χιλιάδες στελέχη στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωσή τους.

Συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και Πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο σε θέματα Coaching, Soft Skills, Εργασιακά, Stress Management, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Time Management, Συμβουλευτικής, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας.

Παρέχει υπηρεσίες Coaching σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. (One to One Coaching, Group Coaching, Team Coaching).

Είναι ενεργό μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter).

Υπεύθυνη της Επιτροπής Μελών στο ICF GREECE CHARTER CHAPTER

Πρόεδρος   ICF  GREECE  CHARTER CHAPTER   για το έτος   2020

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ.)

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία