ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Μαρία Παπάζογλου

Career & Life Coach, Corporate Trainer, NLP Practitioner

-

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.mariapapazoglou.com

(+30) 6974727365

Ως coach: H Μαρία είναι μια έμπειρη Career & Life Coach και υποστηρίζει τους ανθρώπους να επιτύχουν επαγγελματικούς στόχους σε συνδυασμό με ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής τους, έτσι ώστε να νοιώθουν βαθιά ικανοποίηση. ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ είναι το κεντρικό της μήνυμα.

Ενδυναμώνει τους ανθρώπους να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, έτσι ώστε να βελτιώσουν τη ζωή τους και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους (#beyourbestself), μέσα από ατομικές συνεδρίες, ομαδικά προγράμματα και δημόσιες ομιλίες.

Ως Corporate Trainer, εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων έτσι ώστε να επιτύχουν υψηλές αποδόσεις (high performance), με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους.

Είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια, εκδηλώσεις και workshops και δημιουργεί μια απαράμιλλη διαδραστική σχέση με τους συμμετέχοντες στις παρουσιάσεις της, ακόμα και σε πολύ μεγάλο κοινό που συχνά είναι εκατοντάδες άτομα.

Έχει δημιουργήσει το online πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και καριέρας “Boost Your Career”.

Καριέρα στο εταιρικό περιβάλλον: Η Μαρία έχει πετύχει μια μακροχρόνια επιτυχημένη καριέρα σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες των κλάδων τουρισμού και consulting, ως επικεφαλής δημοσίων σχέσεων & μάρκετινγκ.

Ενεργό μέλος της διεθνούς κοινότητας: Είναι μέλος του International Coaching Federation (ICF) Global & Greece, καθώς και μέλος του ANLP (The Association for NLP). Αρθρογραφεί στη Thrive Global, τη HuffPost και άλλα ΜΜΕ.

Σπουδές:Έχει σπουδάσει σε 2 σχολές coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους 3 μεγαλύτερους συνδέσμους επαγγελματιών coaching (ICF, EMCC, AC). Έχει μετεκπαιδευτεί στις ΗΠΑ από τους Tony Robbins, Jack Canfield, Brendon Burchard. Είναι πιστοποιημένη NLP Practitioner και προχωρά στην πιστοποίηση ως Master NLP. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει πιστοποιηθεί από το CIPR UK.

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία