ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Λίλιαν Τσιαβού

Academic & Cinema Coach

ACC/ICF

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

cinequium.eu   cinema-coaching.com LinkedIn

6972766096

TSIAVOY

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της Δρ. Λίλιαν Τσιαβού βρισκόταν ανέκαθεν η καλλιέργεια και ανάπτυξη του ανθρώπου, ειδικά μέσα από τις τέχνες της Λογοτεχνίας και του Κινηματογράφου. Ενδιαφέρθηκε για την ψυχαναλυτική προσέγγιση της Λογοτεχνίας από τις προπτυχιακές σπουδές της στη Γερμανική Φιλολογία (Αθήνα), στην οποία εμβάθυνε στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής της (Potsdam) και εντάσσει στη μεταδιδακτορική έρευνά της. Συμπλήρωσε τις ακαδημαϊκές σπουδές της με επιμορφώσεις στον Κινηματογράφο, την Ψυχανάλυση και το Cinema Therapy.

Έπειτα από πολύχρονη δραστηριότητα στον ακαδημαϊκό χώρο, εκπαιδεύτηκε στο Personal & Executive Coaching (Kingston College & Positivity). Έτσι, το ανθρωποκεντρικό ενδιαφέρον της βρήκε γόνιμο έδαφος στο coaching, καθώς ανακάλυψε πώς μπορεί να εμπνεύσει τους συνανθρώπους της να ενισχύσουν τις άπειρες δυνατότητές τους και να τις πραγματώσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τις γνώσεις της στην Κινηματογραφοθεραπεία, τις οποίες μεταδίδει στα προγράμματα e-learning Kινηματογραφοθεραπεία (Cinematherapy)  και Κινηματογραφοθεραπεία στην Πράξη  στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τις επέκτεινε στο coaching δημιουργώντας το καινοτόμο εργαλείο Cinema-Coaching. To εφαρμόζει σε ατομικές συνεδρίες, ανοιχτές ομάδες, όπως επίσης και σε επιχειρηματικά trainings βελτίωσης της απόδοσης και επίδοσης των εργαζομένων.

Ασχολείται με θέματα διαχείρισης αλλαγής και συγκρούσεων, ανάπτυξης δεξιοτήτων, έμφυλης ποικιλομορφίας (gender dinversity) και ηγεσίας.

Eίναι διαπιστευμένη coach του  ICF σε επίπεδο ACC. 

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία