ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΨΩΦΑΚΗ

Life & Transformational Coach

PCC

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.violettapsofaki.coach

6973743070

Violetta Psofaki

Η Βιολέττα βρίσκεται, χρόνια τώρα, σ’ ένα ταξίδι αυτό-ανακάλυψης που την οδήγησε σε πολλές ατραπούς, όπως τον διαλογισμό, το Reiki, την συναισθηματική απελευθέρωση (EFT), την ενεργοπληροφοριακή ανάπτυξη (Π.ΕΠ.Α), την κβαντική ιατρική, την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης (ήχοι Hemi-Sync), τα σεμινάρια Silva (Life system, Intuition system), την ψυχοπνευματική ανάπτυξη και σύγχρονη ενεργειακή ψυχολογία με βάση την παράδοση των Άνδεων και την αρχαία Σαμανική διδασκαλία Munay Ki.

Είναι απόφοιτη της International Coach Academy, με διαπίστευση από τον International Coach Federation (PCC), μέλος του ICF Global και του ICF Greece, και εργάζεται σαν Life & Transformational Coach με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, workshops και σεμινάρια.

Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί, επίσης, σαν NLP Practitioner, Micro Expressions & Body Language Practitioner και Ho’oponopono Practitioner. Διοργανώνει το Σεμινάριο «Ho’oponopono, ο δρόμος της αγάπης και της ελευθερίας».

Είναι Licensed HeartMath Coach (Ινστιτούτο των Μαθηματικών της Καρδιάς) και εργάζεται με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Διοργανώνει το Σεμινάριο «Ζήσε με την καρδιά σου (με τις τεχνικές του HeartMath® Institute)».

Πιστεύει πως ο σκοπός μας, σαν ανθρώπινα πλάσματα σ’ αυτή τη γη, είναι να εκδηλώσουμε ολόκληρη τη δυναμική μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία